Tee ääres valmis: Olulised auto lisaseadmed õnnetuste ja hädaolukordade jaoks - infoViking
rehvi-mustri-sugavus-3

Tee ääres valmis: Olulised auto lisaseadmed õnnetuste ja hädaolukordade jaoks

Ettevalmistus ootamatuteks sündmusteks teel on iga autojuhi jaoks ülioluline. Õige lisavarustuse olemasolu autos võib õnnetuste, rikete või muude hädaolukordade lahendamisel oluliselt aidata. Siin on nimekiri olulistest esemetest, mida oma autos ohutumaks reisimiseks hoida.

Esmaabikomplekt

Hästi varustatud esmaabikomplekt on iga auto varustuse hädavajalik komponent. See peaks sisaldama sidemeid, antiseptilisi salvrätikuid, marlit, valuvaigisteid, kindaid, termomeetrit ja kõiki teie või teie reisijate poolt vajaminevaid isiklikke ravimeid.

Õnnetusi võib juhtuda ja hästi varustatud esmaabikomplekt võib aidata oluliselt kaasa kohese abi osutamisele enne professionaalse abi saabumist. Teie komplekt peaks sisaldama järgmist:

  • Sidemed: Erineva suurusega haavade katmiseks.
  • Antiseptilised salvrätikud: Lõikehaavade ja kriimustuste puhastamiseks.
  • Marli: Verejooksu peatamiseks.
  • Kleeplint: Sideme ja marli kinnitamiseks.
  • Käärid: Teibi või riiete lõikamiseks.
  • Valuvaigistid: Ilma retseptita ravimid.
  • Kindad: Kaitseks kehavedelike eest.
  • Elustamismask: Elustamise ohutuks läbiviimiseks.

Pidage meeles, et kontrollida regulaarselt oma esmaabikomplekti esemete aegumistähtaegu ning asendage need vajaduse korral.

automant

Muud tähtsad auto lisaseadmed

Käivituskaablid: Aku võib tühjeneda ootamatult. Käivituskaablite olemasolu võimaldab kiiresti tagasi teele asuda. Veenduge, et teate, kuidas neid ohutult kasutada.

Helkurvest ja ohukolmnurk: Rikete või õnnetuste korral on helkurvest ja ohukolmnurk hädavajalikud, et hoiatada teisi autojuhte teeseervast seisvast sõidukist, eriti halva nähtavuse korral. Asetage ohukolmnurk ohutusse kaugusesse oma sõiduki taha.

Rehvipump või -tihendaja: Rehv võib plahvatada igal ajal. Kaasaskantav rehvipump või -tihendaja aitab teil jõuda remonditöökotta või vähemalt turvalisemasse kohta.

Taskulamp koos lisapatareidega: Taskulamp on hindamatu väärtusega öistes hädaolukordades, kui teil on vaja rehvi vahetada, kapoti alla vaadata või abi kutsuda.

Hoides neid autoõnnetuste tarvikuid nagu pildil autovaruosadonline.ee autos, olete paremini valmis ootamatuteks sündmusteks teel ja võite potentsiaalselt päästa elusid. Turvalisus peaks alati olema esmatähtis.

Mida võiks veel kaasas kanda

Tekk ja soojad riided: Külma ilmaga hätta jäädes aitab tekk ja lisarõivakihid sooja hoida, kuni abi saabub.

Põhilised tööriistad: Väiksemate remonditööde või ajutiste paranduste tegemiseks võib abiks olla komplekt põhitööriistu, nagu mutrivõtmed, tangid, kruvikeeraja ja teip.

Hädaolukorra kontaktandmed: Hoidke autos nimekirja hädaolukorra kontaktisikutest, sealhulgas oma kindlustusseltsist, teeäärse abi pakkujast ja pereliikmetest.

Telefonilaadija: Tühi telefoni aku võib hädaolukorras olla suureks probleemiks. Hoidke kaasas autolaadija või kaasaskantav akupank, et saaksite alati abi kutsuda.

Pidage meeles, et nende hädavajalike esemete olemasolu autos võib anda teile meelerahu ja aidata teil ootamatutes olukordades ohutult ja tõhusalt toime tulla. Samuti on hea mõte regulaarselt kontrollida oma hädaabikomplekti, et kõik oleks töökorras ja ei oleks kaotanud kehtivust.

Olge teel turvaline, olles valmis ootamatusteks!

Ettevõtted | Auto ja moto


Related Posts